2014. október 10., péntek

2015 a foríntosítás éve



Kedves Ismerőseim, Barátaim, Ügyfeleim!
2015 a devizahitelek forintosításáról fog szólni. 2011-ben átéltem azt a rohamot, amit a fixhitel kiváltás okozott, én személy szerint 38 családon tudtam segíteni az alatt a másfél hónap alatt, amíg volt rá lehetőségem. Most 10-szer annyi hitelt kell forintosítani. Így 2 dolog miatt kérlek titeket, hogy osszátok meg ezt a bejegyzést.
  1. Akinek deviza lakáshitele van, minél előbb vegye fel velem a kapcsolatot, hogy olyan pénzintézethez vihesse a hitelét, amelyik a legolcsóbbak között van és egyedüli abban, hogy elejétől a végéig fix a törlesztő részlete. Ne hagyjátok az utolsó pillanatra, mert nem lesz elég az időm.
Több féle ember van. 
 Van aki úgy érzi van még ideje, ők azok akik lemaradtak a fix hitelkiváltásról, mert utolsó pillanatban akartak neki ugrani, nem számoltak azzal, hogy egy hitelkiváltás nem 2-3 nap.
 Akad aki kényelmes, majd a saját bankja forintosítja a hitelét. Viszont a kényelemnek meg van az ára, még egy pár milliós hitelnél is 100.000-ben mérhető.
 Lesznek olyanok akik időben lépnek, és amikor a lehetőség nyitott lesz, már nem kell rohangálniuk, hanem biztos lehet abban, hogy a legolcsóbban és ráadásul elejétől a végéig fix törlesztőrészleten váltja át forintra az eddigi kaotikusan változó devizahitelét. Nekik tudok segíteni!
Tel: 06 70 4176829 vagy toraigabor@gmail.com
  2. Mivel meg fog növekedni a munka, ezért már most keresek munkatársakat. A hitelkiáltásokhoz a munkatársnak rendelkezni kell a megfelelő jogosultságokkal, ehhez is időre van szükség.
Elvárás: minimum érettségi, heti legalább 20 óra szabad idő. Önéletrajzzal lehet jelentkezni nálam. 
A 2015 évben kezdőként egy akkora ügyfél állományt szerezhet, ami hosszú évekre biztosíthatja megélhetésedet. (8 éve amikor kezdtem, még álmodni sem mertem ekkora ügyfél állományról.) Ezek az emberek hálásak lesznek azért amit most csinálsz nekik, és ha bárhol téma lesz, hogy tud-e megbízható pénzügyi szakembert ajánlani, biztos te fogsz az eszébe jutni.
Tel: 06 70 4176829 vagy toraigabor@gmail.com
Kérdések esetén is nyugodtan keressetek a fenti elérhetőségeken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése