2013. december 8., vasárnap

Mire jók a PTC oldalak?

Ha van napi 1 órád, amikor olyan tevékenységet végzel, ami nem köti le teljesen a figyelmedet (Én TV nézés, reggeli kávézás közben csinálom).
Megkeresetsz havi 3-5 ezer forintot velük.  Minél régebben, csinálod, és esetleg még növeled is a csapatodat, annál többet kereshetsz vele. Az így szerzett pénzt én befektetem lakáskasszába, de te kiválasztatsz egy rezsicsökkentő beruházást is belőle, hogy minél több pénzt tudjál később megspórolni.  Gondold végig, regisztrálsz 2 PTC oldalra havonta keresel vele 2 ezrest és ebből a pénzből csak havonta egy izzót lecserélsz energiatakarékosra, 1 év alatt 12 izzó, ami nem 80-100 Wattot csak 4-8 Wattot eszik, óránként az mennyi megtakarítást eredményez?
Teremtsd, meg a lehetőségét annak, hogy csökkenjenek a költségeid. Nem csak plusz bevételekkel lehet pénzt keresni, hanem kiadások csökkentésével is.
Ha van hitelkártyád, akkor a plusz pénzt arra fizesd be és csökkentsd a tőketartozásod, rengeteg pénzt meg spórolsz, ha nem kell 2 ezer forint után a hatalmas kamatot fizetni. Lehet, hogy havi 2000 Ft nem tűnik soknak, de egy év alatt az már 24 ezer forint és ennek a hozama már ez újabb ezres lehet havonta, ha jól használod fel.
Itt van, 4 link ahol elkezdheted:
Első kettő magyar oldal:
Lenyomozott oldalak amikről a felhasználóknak jó véleménye van.
Ne számíts nagy jövedelemre az első hónapban, általában oldalanként 5-10$, viszont ahogy nő a csapatod a jövedelmedet is gyakrabban ki tudod venni.
Érdemes 2-3 oldallal kezdeni az napi 20-30 perc, az első időben igy már 3-5 ezer forinttal tudod kiegészíteni a családi kasszát. Később amikor már gyakorlottabb vagy, és vannak meghívottaid is, sokkal több pénzt tudsz keresni.
Tapasztalat: A napi 1-2$ ígérő oldalak kamusak.
Kezdd egy Magyar oldallal, hogy később boldogulj az angol nyelvűekkel is.
Magyar oldal
Jó tippeket kapsz a PTC oldalakoz, ha pontokat is szerzel a szörfözéssel inyen írdetheted az oldaladat.
Ez is Magyar oldal
http://www.hunbuxlight.com/regisztracio.php?ref=tuko
 
Ezek már Angol oldalak  

http://www.probux.com/?r=Tuko
http://www.clix4patriots.com/?ref=tuko
A letöbb hirdetést adja, vigyázz ne cattints a NO CLIC feliratú dobozra mert nulláz! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése